Росію спіткала «тотальна впевненість у завтрашньому дні»… Нічого у тому дивного немає. Адже такої кількості «гучних перемог та досягнень» не було у московитів навіть за часів такого омріяного більшістю росіян срср та епох правлінь різноманітних вінценосних осіб.

Під керівництвом путіна, який «невпинно піклується» про кожного громадянина «великої московії», росія впевнено крокує до своєї мети, яку довічний керманич визначив таким простим та зрозумілим словом «рай». Єдине, чого він не визначив, так це місце розташування цього «раю». На Землі чи на Небі. Чи на 2 метри під землею… Та для росіян це не головне. Головне для них – крокувати! Однією могутньою хвилею за своїм керманичем.

Даремно кепкує над «великою країною» навколишній світ. То все заздрість! Згнивша бездуховна Європа та США просто люто заздрять могутності та величі! Адже у них, сірих, немає і не може бути ні такої потужної самодостатньої економіки, яка все більше нагадує якимсь дивом ще працюючу бензоколонку серед випаленої мертвої пустелі! Ні «переможної» армії, яка, у яскравому жесті «доброї волі», «від щедрот», удобрює десятками тисяч своїх мертвих «героїв» землю України, намагаючись підняти родючість українських чорноземів на небувалу висоту! Ні новітніх потужних військових кораблів, які «за два хлопки» перетворюються на підводні човни!

Зніжені, тонкошкірі європейці, які навіть власні потреби справляють у теплих туалетах! Що вони розуміють у житті? Нічого! Вони не пристосовані до життя і до боротьби! Навряд чи хтось із ситих бюргерів наважиться «справити нужду» на свіжому, такому рідному для кожного росіянина, «скрепному» повітрі при температурі -50 градусів, хильнувши перед чим «в одне рило» два літри «біленької»!

Чий не звитяга кермувати білим «Мерседесом» на автобані на швидкості 300 км. на годину! Хай би кляті заздрісники з Європи спробували приборкати «Ладу» на швидкості у 45 км. на годину на шляху від Чурачиків до Альбусь-Сюрбеєво на безмежних просторах Чебоксаро-Казанщини, де від шляхів залишилися тільки напрямки!

Ось справжня велич великої нації! Її сила та її слава!

А ще – вона у підростаючому поколінні справжніх російських «вітязів», які навіть граються не якимись то там конструкторами «Лего», як нікчемні однолітки з Заходу, а справжніми мертвими голубами! Ніщо і ніколи не зрівняється з красою польоту мертвого голуба, підкинутого до гори сильними руками дітей з Твері під радісні схвальні вигуки їхніх батьків! Російські діти з малку прагнуть у небо! Вони щасливі, бо вони – «обрані» жити у такій чудовій країні, як росія!

ТІ, хто вже «нажився» у росії – прагнуть розповсюджувати велич «скрепної» нації серед інших, поки що непросвітлених, народів, які бідують на задвірках росії. Такі «обрані» починають займатися «скрепним» місіонерством, не жаліючи «живота свого». Вони відрікаються від російського спокою та благоденства, розпродають своє, нажите чесною працею, майно і летять, як білі лебеді, сіяти зерна кремлівського добра та справедливості серед пригнічених шотландців та інших австрійців. Саме цим і тільки цим, саме благими намірами, пояснюється той факт, що зараз на рублівці продається більш ніж 4000 маєтків загальною вартістю понад 2 трлн. рублів! Це не втікачі від «режиму»! Це місіонери, святі люди!

Це ті, хто вже повною мірою зрозумів всю «велич» путінської росії. ТІ, хто впевнився у «перспективах» російської путінської сучасності! Ті, хто усвідомив, що завдяки «батьківській турботі» кремля росію та росіян чекає фантастично-феєричне майбутнє. На заздрість усім іншим, «малим та нікчемним» народам та націям навколишнього світу…

Не дай Боже навіть у божевільному сні заздрити тим, хто так впевнено прямує до Аду! 

Автор – Юрій Федоренко, Керівник ГО Агенція розвитку демократії та інформаційних свобод

от Admini4

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *