Колишній президент США Джордж Буш назвав президента України Володимира Зеленського “Вінстоном Черчіллем нашого часу”. Про це він написав у Instagram після розмови із Зеленським.
 
“Я мав честь поговорити кілька хвилин із президентом Зеленським – Вінстоном Черчіллем нашого часу – сьогодні вранці. Я подякував президентові за його лідерство, його приклад і його відданість свободі, і я привітав мужність українського народу. Президент Зеленський запевнив мене, що вони не похитнуться в боротьбі проти путінського варварства та бандитизму. Американці надихаються їх силою духу та стійкістю. Ми продовжимо підтримувати українців, які захищають свою свободу”, – зазначив Буш.
 
Як повідомляє Офіс Президента, Володимир Зеленський запросив Буша відвідати Україну у зручний для нього час.
 
Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів зустріч у режимі відеоконференції із 43-м президентом США Джорджем Бушем.
 
Напередодні президент США Джо Байден закликав збільшити військові потужності для України. Про це він сказав на заводі з виробництва ПТРК Javelin у штаті Алабама. США вже поставили в Україну, приблизно, 5500 штук цих ракет, тоді як за 20 років завод виробив їх лише близько 50 тисяч.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело: https://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/4475659-dzhordzh-bush-porivniav-zelenskoho-iz-cherchillem

Від Admini4